Zomerwens van een vroedvrouw

Zomerwens van een vroedvrouw

Lieve zomer, ik ben zoooo blij met jou!

Ik hou van warme dagen zonder plannen. Ik hou van in bed kruipen zonder te moéten opstaan en dan toch fris tijdig uitgerust opstaan.
Ik hou van koffie op het terras, wiegen in de hangmat, op blote voeten door het natte gras lopen.

Ik hou van niet weten wat ik morgen ga doen, gewoon zien wat er op mijn pad komt. Ik hou van onbereikbaar zijn, van verrassingen en gewoon zijn.

Sinds september ben ik terug aan het werk, ik ben fier op mezelf, ik ben Elke gebleven en ik heb een heerlijke job. Dé mooiste job van de hele wereld.

Toch blijf vroedvrouw zijn intens, het is een uitdaging om jezelf niet te vergeten. Daarom plan ik veel vrije dagen. Vrije dagen om mezelf te zijn. Vrije dagen om te zomeren, en hele zomer lang. De vroedvrouw er niet, heel de zomer lang. De vroedvrouw heeft haar tas even aan de haak gehangen samen met de boekentassen. We duiken de zomer in.

Elke is er wel, en de mama is er ook.
Laat maar komen, kajaktochtjes op de Semois, wildkamperen, koken op scoutskamp, reizen door Portugal, afspreken met vriendinnen, mountainbiken door de modder, heerlijk thuis zijn, zien wat er komt.

Aan mijn lief gezin, de zomer is van ons!

Veel liefs, mama

 

Elke is er niet, De Wolk is ér wel! Heel de zomer lang 7/7. 

Uiteraard is niet elke vroedvrouw er 7/7. Alle vroedvrouwen gaan samen met hun gezin zomeren.
Daarom kan het zijn dat je vertrouwde vroedvrouw er een tijdje niet is. Omdat alle vroedvrouwen ook wat vakantie verdienen, vangen de collega’s dan die afwezigheid even op, net zoals je vertrouwde vroedvrouw dat zou doen.