Mild – zwangerschapskleding te Zemst

Als je zwanger bent wil je er uiteraard goed uitzien, elke dag, maar vooral op een feestje. In Zemst ontdekten we Mild, een winkel met zwangerschaps- en borstvoedingskledij. Het speciale aan het concept van Mild, is dat je niet alleen kledij kan kopen, maar… ook feestkledij kan huren! Da’s toch geweldig?? Hebben we dat niet goed ontdekt voor jou?

Want als je naar een trouwfeest moet, bruidsmeisje bent, zelf trouwt, naar een communie of een personeelsfeest moet, is de zoektocht naar een geschikte jurk niet alleen moeilijk, maar ook nog eens kostelijk. En als je maar naar één feest moet, hangt die jurk bijgevolg te verkommeren in de kast. Zonde van het geld én van het materiaal, dacht Marijke van Mild. Je vindt daarom in haar winkel een uitgebreid assortiment aan feestkledij, die je dus kunt kopen óf kunt huren.

Wat vind je bij Mild?

Te koop of te huur:

  • een uitgebreid aanbod aan zwangerschapsfeestkledij en zwangerschapstrouwjurken
  • feestkledij met borstvoedingsfunctie
  • Alledaagse zwangerschapskledij zoals jurken, (jeans)broeken, zwangerschapspanty’s, ondergoed, zwangerschapsbadpakken, -tankini’s, t-shirts, …
  • Borstvoedingkledij zoals tops en borstvoedingsbh’s.
  • Leuke accessoires zijn er ook: bola’s, oorbellen, mooie sjaals, en zelfs gedealcoholiseerde cava.

Geen onpersoonlijke winkelbediende bij Mild, maar een persoonlijke welkom van Marijke, die zelf mama is van een dochtertje van bijna 2, én zelf ook zwanger is. Een ervaringsdeskundige die je graag bijstaat met het juiste advies, en je verwelkomt met een drankje. De hele winkel is trouwens afgestemd op mama’s (in spé), want er is niet alleen een extra groot pashok, maar ook een speelhoek voor je kids en een comfortabele zetel voor je man of vriendin.

Wij zijn fan van Mild, en Mild is fan van De Wolk, daarom krijgen alle Wolk-mama’s 10% korting tot eind mei.

Mild, Stationslaan 36, 1980 Zemst.

www.wildvanmild.be

Je vindt Mild ook op Facebook en Instagram

Open op maandag van 14.30 tot 18 uur, vrijdag 12.30 tot 18 uur en zaterdag van 14.30 tot 18 uur.

Past dat niet, of heb je dringend een jurk nodig?
Dan bel je gewoon even voor een afspraak!

02/899.94.04