I breastfeed, what’s on your CV?! – Stickeractie week van de borstvoeding

In de aanloop van de week van de borstvoeding die loopt van 1-7 augustus, geven wij vandaag de aftrap van onze stickeractie. Ons doel is borstvoeding promoten, ondersteunen en beschermen met respect voor moeders en de keuze die zij maken. Zonder te veroordelen.

Vorig jaar zorgde Laura Fierens met haar borstvoedingsverhaal voor onze eigen borstvoedings-quote: I breastfeed what’s on your CV

Deze quote omdat je best fier mag zijn, dat jij met borstvoeding startte of gewoon al maar omdat je eraan dacht.

Deze quote staat op 5000 stickers. Stickers zijn maar saai als ze gewoon in de kast blijven liggen. Daarom een leuke actie.

Je kan na het succes van vorige jaar, dit jaar kan je ook weer een borstvoedingsfotoshoot winnen.

Deel je  stoere, emotionele, pijnlijke, eerlijke, moeilijke, enthousiaste, vermoeide, gezellige, voorbereidende (ook zwangere vrouwen kunnen mee doen), steunende (ja ook de partners)  borstvoedingsfoto en/of verhaal én win een borstvoedingsfotoshoot.

Gebruik bij het plaatsen van je foto #Ibreastfeedwhatsonyourcv. Voor verhalen mag je ook steeds #noicloudbutwecloud gebruiken.

Heb je geen openbaar profiel, stuur je foto, verhaal naar ons en wij posten het. Wil je dat jouw verhaal anoniem blijft, dat kan ook. De andere winnaar van vorige jaar, is anoniem gepubliceerd, dat kan je hier nalezen.

Foto’s waar we de sticker op spotten maken extra kans!

Stickers vind je bij ons maar ook op andere plaatsen.

De eerste plaats waar we de stickers brachten is bij  apotheek Bossers. Even vragen en je krijgt er zoveel je wil. Jorn Bossers en zijn hele team geven ze met plezier mee.

Tijdens de week van de borstvoeding twee fijne workshops:

Apotheek boortmeerbeek
Jorn Bossers – Apotheek Bossers in Boortmeerbeek