De Wolk verhuist

Van vroedvrouwenpraktijk De Wolk naar Groepspraktijk De Wolk

Het is al even geweten, De Wolk verhuist. Er zal binnenkort geen consultatie meer zijn in de Mechelsebaan. De Mechelsebaan daar wordt het opnieuw enkel de thuis van ons gezin.

De Wolk is gegroeid en heeft nu een eigen plekje nodig. De Wolk groeide en toch willen we blijven inzetten op individuele zorg, zo zetten we nog meer in om tijdens weekdagen 2 vaste vroedvrouwen te zien.

Naast vroedvrouwen zijn er nog meer zorgverleners actief in pre en postnatale zorg. Om het jou nog makkelijker te maken, kan je binnenkort verschillende zorgverleners ontmoeten bij De Wolk. Er starten 2 bekkenbodemtherapeuten: Veerle Van Rooy en Charlotte Meersman, er start een voedingsdeskundige: Jennifer Cnops, na haar bevallingsverlof zal osteopaat Farah Meysman ook een dagje per week bij ons consultatie doen. Dan start er ook een psycholoog en therapeut en komt er een ergotherapeutwobbelturnen geven.

We pakken het wat breder aan, het stopt niet meer na 1 jaar, nee we blijven inzetten voor zorg voor het jonge gezin, zo wordt vroedvrouwenpraktijk De Wolk nu Groepspraktijk De Wolk.

Allemaal informatie maar het draait om dit:

Bij de Wolk mag je dromen, wensen, liefhebben, dragen en jezelf laten dragen, herstellen of gewoon eventjes op adem komen.

Met welke gevoelens of wensen je hier ook aanklopt, bij de Wolk wordt je in een warm huis onthaald. Hier ben je kind aan huis. Hier voel je de warmte. Want warmte voelen hoort bij thuiskomen.

De Wolk heeft nu een huis, een huis voor jou en mij. Voor jullie en ons. Een huis zoals een baarmoeder. Een warme en veilige plek.

In ons huis zijn er verschillende kamers, verbonden maar toch apart. Want elke kamer heeft een eigen doel, een eigen verhaal, een eigen poëzie en dus ook een eigen naam.

 

Droom, wens, draag, heb lief, koester, herstel, kom thuis.

bij De Wolk