Zwangerschapsyoga

Met zwangerschapsyoga leer je genieten van je zwangerschap, je baby en je lichaam.

De oefeningen zorgen ervoor dat je vertrouwd geraakt met je ademhaling. Je wordt bewuster van je lichaam en neemt zo eventuele stress of spanning weg, waardoor je rustiger in het dagelijkse leven staat. Dankzij de yoga worden je lichaam en geest voorbereid op de bevalling en dit komt je ongeboren kindje natuurlijk alleen maar ten goede.

Daarbij zorgt zwangerschapsyoga ook dat het lichaam gezond, sterk en lening wordt. Tijdens het uurtje zwangerschapsyoga is het jouw moment om de verbinding met je baby aan te gaan en jezelf te herbronnen.  Geef jezelf het geschenk dat zwangerschapsyoga biedt om te zorgen voor jezelf en het kleine wonder dat in je groeit.

Praktisch

Je hoeft geen ervaring te hebben om te beginnen met zwangerschapsyoga, de enige voorwaarde is dat je zwanger bent. Zelfs als je tot hiertoe niet sportief was, is zwangerschapsyoga volkomen veilig om te volgen.

Deze lessen zijn enkel voor zwangere mama’s die minstens 12 weken zwanger zijn. Je kan deze cursus blijven volgen tot op het einde van je zwangerschap.

Het enige wat je nodig hebt is loszittende kledij, zodat je goed en vrij kan bewegen en een handdoekje.
Yogamatjes zijn ter plaatse beschikbaar, maar je mag natuurlijk altijd je eigen mat meebrengen, als je die hebt. De lessen gaan door op blote voeten.

Wij voorzien water en op het einde van de les nog een gezellig theemoment!

De les zwangerschapsyoga duurt telkens 1 uurtje en kost € 12 per les. Je kan deze cursus in Boortmeerbeek of in Landen volgen.

Schrijf je tijdig in, de lessen zitten gauw vol. Annulaties voor vrijdag worden terugbetaald. Check ons annulatiebeleid.

Legever zwangerschapsyoga in Boortmeerbeek: An Van Camp
Lesgever zwangerschapsyoga in Landen: Melissa Kemps

Data:

Op maandag om 19u30 of 20u45 in Boortmeerbeek.

Reeksen op maandag om 20u in Landen.

 


Zwangerschapsyoga in Boortmeerbeek

Data en inschrijven

Zwangerschapsyoga in Landen

Data en inschrijven