Wobbelturnen

Wobbelturnen is een leuke tijd hebben met je kind in een ontspannen sfeer waar vooral niets moet. Er is ruimte voor ontdekkend leren.

Wobbelturnen is een oefening in evenwicht, basisrust, lateralisatie en het leren kennen van het eigen lijfje. Een combinatie van activiteit en ontspanning op, rond en onder de wobbel. Een afwisseling tussen individuele bewegingsoefeningen en samenwerkingsspelletjes. Kortom een ideale mix van wobbelen, wiebelen en waggelen.

Lesgever is Karolien Casteels.
Ergotherapeut en lesgever Wobbelturnen.

Reeksen van 4 lessen, telkens op zondag voormiddag bij De Wolk in Boortmeerbeek.

Om het niet te druk te maken voor de kinderen is een les is telkens voor een kind met één begeleider, uiteraard kan je wekelijks wisselen tussen beide ouders of kan er ook een grootouder komen. 


Proefles
: 12/01/2020: schrijf je in

Startdatum reeksen:
19/01/2020: schrijf je in
8/03/2020: schrijf je in
7/06/2020: schrijf je in

Reeksen op zondagvoormiddag

Stappertjes (ongeveer 1 tot 2 jaar): 8u30 – 9u20
Kinderen van 2 tot 4 jaar: 9u30 – 10u20
Kinderen van 4 tot 6 jaar: 10u30 – 11u20

Prijs:
70€ per reeks
20€ per proefles


Stappertjes

Voor de eerste stappertjes (1-2) leggen we de nadruk op het ontdekkend leren. We spelen in op de natuurlijke nieuwsgierigheid, zorgen voor geborgenheid en stimuleren de zelfstandigheid.

Schrijf je in

Van 2 tot 4 jaar

Bij peuters (2-4) gaat het over het leren kennen van hun eigen lichaam, oriëntatie, evenwicht en het vinden van basisrust. Er is ruimte om te wiebelen en wobbelen samen met een (groot)ouder.

Schrijf je in

Van 4 tot 6 jaar

De kleuters (4-6) gaan dan weer meer uitdagend oefenen op evenwicht en worden uitgedaagd in samenspel. We leggen de nadruk naast het lichaamsbesef, oriëntatie en evenwicht op lateralisatie en relaxatie.

Schrijf je in