Wobbelturnen

NIEUW: Online wobbeltijd:

Ok, al dat thuis zitten is niet leuk. Al is het stiekem toch handig dat die danslessen, turnuurtjes, muzieksessies, … even worden stopgezet want de wachtruimtes mochten we toch niet meer in om even bij te kletsen. Nu weet je op zaterdag of zondagochtend misschien toch niet goed hoe je de kids nog kan entertainen en wordt het te koud om ’s ochtens al het bos in te trekken. Geen nood, je moet er je kot zelfs niet meer voor uit… want we nemen Wobbeltijd online! Heb jij ook zin voor een half uurtje wiebelen, waggelen en wobbelen, elk in ons eigen kot!

Zet de wobbel op een matje voor het scherm, je +2 jarige erbij en geniet samen van wat bewegingstijd.

Geen wobbel, Geen probleem, huur er eentje! (zolang de voorraad strekt)

Van welke leeftijd en tot welke leeftijd de kids kunnen meedoen? Goh, ik heb er eentje van 2,5 die soms wel eens afgeleid is door ander speelgoed maar bij elk liedje dat hij hoort toch weer op de wobbel kruipt en eentje van goed 8 jaar die er steeds van geniet om alles mee te doen. Dus zolang ze op de wobbel passen, kan het 🙂

Wobbelturnen is een leuke tijd hebben met je kind in een ontspannen sfeer waar vooral niets moet. Er is ruimte voor ontdekkend leren.

Wobbelturnen is een oefening in evenwicht, basisrust, lateralisatie en het leren kennen van het eigen lijfje. Een combinatie van activiteit en ontspanning op, rond en onder de wobbel. Een afwisseling tussen individuele bewegingsoefeningen en samenwerkingsspelletjes. Kortom een ideale mix van wobbelen, wiebelen en waggelen.

Lesgever is Karolien Casteels.
Ergotherapeut en lesgever Wobbelturnen.

Reeksen van 4 lessen, telkens op zondag voormiddag bij De Wolk in Boortmeerbeek.

Om het niet te druk te maken voor de kinderen is een les is telkens voor een kind met één begeleider, uiteraard kan je wekelijks wisselen tussen beide ouders of kan er ook een grootouder komen. 

Startdatum reeksen:

10/01/2021: (onder voorbehoud)
7/03/2021: (onder voorbehoud)

Reeksen op zondagvoormiddag

Stappertjes (ongeveer 1 tot 2 jaar): 8u30 – 9u20
Kinderen van 2 tot 4 jaar: 9u30 – 10u20 en 10u30 tot 11u30

Prijs:
70€ per reeks

 


Stappertjes

Voor de eerste stappertjes (1-2) leggen we de nadruk op het ontdekkend leren. We spelen in op de natuurlijke nieuwsgierigheid, zorgen voor geborgenheid en stimuleren de zelfstandigheid.

Schrijf je in

Van 2 tot 4 jaar

Bij peuters (2-4) gaat het over het leren kennen van hun eigen lichaam, oriëntatie, evenwicht en het vinden van basisrust. Er is ruimte om te wiebelen en wobbelen samen met een (groot)ouder.

Schrijf je in