Wobbelturnen

Je kan weer komen wobbelen!

Kom samen met papa of mama, oma, opa, tante,…wiebelen, waggelen en wobbelen op en rond het wobbelboard. We spelen in op de noden van jou en jouw kleintje en maken tijd voor ontdekkend leren, kruipen, klimmen en klauteren in een ontspannen omgeving waar vooral niets moet.

Van welke leeftijd en tot welke leeftijd de kiddo’s kunnen meedoen? Goh, ik heb er eentje van 2,5 die soms wel eens afgeleid is door ander speelgoed maar bij elk liedje dat hij hoort toch weer op de wobbel kruipt en eentje van goed 8 jaar die er steeds van geniet om alles mee te doen. Dus zolang ze op de wobbel passen, kan het 🙂

Wobbelturnen is een leuke tijd hebben met je kind in een ontspannen sfeer waar vooral niets moet. Er is ruimte voor ontdekkend leren.

Wobbelturnen is een oefening in evenwicht, basisrust, lateralisatie en het leren kennen van het eigen lijfje. Een combinatie van activiteit en ontspanning op, rond en onder de wobbel. Een afwisseling tussen individuele bewegingsoefeningen en samenwerkingsspelletjes. Kortom een ideale mix van wobbelen, wiebelen en waggelen.

Lesgever is Karolien Casteels.
Ergotherapeut en lesgever Wobbelturnen.

Reeksen van 4 lessen, telkens op zondag voormiddag bij De Wolk in Boortmeerbeek.

Om het niet te druk te maken voor de kinderen is een les is telkens voor een kind met één begeleider, uiteraard kan je wekelijks wisselen tussen beide ouders of kan er ook een grootouder komen. 

Reeksen op zondagvoormiddag

Een 4 delige reeks vol plezier en prikkeling van de zintuigen. Vol spel en motorische uitdaging. Een combinatie van avontuur en ontspanning. We spelen in op de noden van jou en jou kleintje en maken tijd voor ontdekkend leren, kruipen, klimmen en klauteren in een ontspannen omgeving waar vooral niets moet.

Prijs:
70€ per reeks
20€ per losse les

Data voor baby’s, stappers en mini’s:

Zondag 9/1/22: reeks van 4x

Al onze cursussen zijn covid safe events. Indien je niet over een Covid-safe ticket beschikt vragen wij u vriendelijk om deel te nemen via digitale weg. 

Hiervoor mag je contact op nemen met Roosje (016 43 41 57) dan zorgt zij dat jullie tijdig kunnen inbellen.

 


Baby-wobbeltijd:
(6 mnd tot de eerste stapjes)

Wil je graag je baby stimuleren in zijn spel en beweging? Dan heb ik de oplossing voor jou.

Een ontspannen speeltijd met je baby op en rond de wobbel® en andere ontwikkelingsmaterialen onder begeleiding van een kinderergotherapeut.

We bieden een plaats om te spelen, te leren en op ontdekking te gaan en stimuleren de motorische en zintuiglijke ontwikkeling.

DATA

Januari 2022: Reeks start op 9/1/22: 10u30

Alle data en inschrijven

Stappertjes tot 2,5 jaar

Staat je kleintje stevig op de beentjes? Zijn de eerste stapjes gezet? Dan is deze les wat voor jullie.

Voor de eerste stappertjes leggen we de nadruk op het ontdekkend leren. We spelen in op de natuurlijke nieuwsgierigheid, zorgen voor geborgenheid en stimuleren de zelfstandigheid.

DATA

Januari 2022: Reeks start op 9/1/22: 8u30

Alle data en inschrijven

Mini’s van 2,5 tot 5 jaar

Gaat je kleintje net naar school en zijn jullie op zoek naar wat extra motorische uitdaging? Dan is deze les op jullie lijf geschreven.

Bij peuters gaat het over het leren kennen van hun eigen lichaam, oriëntatie, evenwicht en het vinden van basisrust. Er is ruimte om te wiebelen en wobbelen samen met een (groot)ouder.

DATA

Januari 2022: Reeks start op 9/1/22: 9u30

Alle data en inschrijven