Webinars tijdens de zwangerschap

Onze cursussen kunnen opnieuw live doorgaan. Voel je je er toch beter bij om de zwangerschapscursus op afstand te volgen, of komt het gewoon beter uit voor jullie om de cursus als webinar te volgen? Dat kan nog steeds!

Omdat we de voorbereidende zwangerschapscursussen zo ontzettend belangrijk vinden (remember: voorbereide ouders is er écht twee waard!) hebben we dan ook een manier gezocht om de webinars ook te laten doorgaan.

Wat is een webinar?

  • Eigenlijk gewoon een ‘web’ ‘seminar’, dus: een lezing of cursus die nu online doorgaat
  • Wij geven jou tijdens de cursus via een enthousiaste live-video al onze info, net zoals we dat anders zouden doen in de zwangerschapscursus.
  • Misschien voelt het wat gek in het begin, maar wie weet zien we hier supersnel alle voordelen van in? Misschien kan je partner er nu wel bij zijn? Jullie kunnen de sessie alleszins gezellig in pyjama volgen, want wij zien jullie niet ;). En iedereen blijft veilig thuis.
  • Wij kunnen je zien én wel horen. Dus je kan meteen àl je vragen stellen (ook over het Coronavirus, uiteraard). En antwoord krijgen!

Wat heb je nodig om de webinar te volgen

  • Een computer of smartphone, duidelijke op een computer.

Hoe gaat het nu verder?

  • 5 min voor aanvang van jouw cursus surf je naar de ontvangen link in de  bevestiging mail. Deze link is elke “webinar” hetzelfde. Vroeger is niet nodig, dan zie je nog niets
  • Jullie zitten op het afgesproken uur klaar achter jullie gekozen scherm, we hebben al even getest.
  • Jullie vertrouwde vroedvrouw/lesgever zit klaar om jullie alle nodige informatie te geven.

Start to Mom&Dad

Reeks van 5 webinars: 

Om in te schrijven klik op link naar keuze.

Donderdag 29/7: 19u30-21u30

Dinsdag 14/9: 20-22u

Dinsdag 19/10: 20-22u

Dinsdag 23/11: 20-22u

Deze reeks van 5 webinars is vergelijkbaar met de zwangerschapscursus die we in de praktijk geven. Het is een kleine groep er is veel interactie mogelijk. Deze reeksen gaan sowieso door als webinar.