Webinars tijdens de zwangerschap

Onze cursussen kunnen – net zoals al onze andere groepslessen – helaas even niet meer live doorgaan. Wij bij De Wolk zorgen voor jullie én voor jullie gezondheid. Ook nu. Daarom volgen wij de getroffen maatregelen in de strijd tegen het coronavirus hyperstreng op. Voor onze praktijk betekent dat: enkel nog face to face contact voor noodzakelijke zorg.

Maar wij laten uiteraard onze toekomstige ouders niet in de steek. Omdat we de voorbereidende zwangerschapscursussen zo ontzettend belangrijk vinden (remember: voorbereide ouders is er écht twee waard!) hebben we dan ook een manier gezocht om jullie toch gewoon te laten deelnemen: webinars!

Wat is een webinar?

  • Eigenlijk gewoon een ‘web’ ‘seminar’, dus: een lezing of cursus die nu online doorgaat
  • Wij geven jou tijdens de cursus via een enthousiaste live-video al onze info, net zoals we dat anders zouden doen in de zwangerschapscursus.
  • Misschien voelt het wat gek in het begin, maar wie weet zien we hier supersnel alle voordelen van in? Misschien kan je partner er nu welbij zijn? Jullie kunnen de sessie alleszins gezellig in pyjama volgen, want wij zien jullie niet ;). En iedereen blijft veilig thuis.
  • Wij kunnen je zien én wel horen. Dus je kan meteen àl je vragen stellen (ook over het Coronavirus, uiteraard). En antwoord krijgen!

Wat heb je nodig om de webinar te volgen

  • Een computer of smartphone, duidelijke op een computer.
  • Een hart van goud.Want door jouw cursus in te plannen, red jij De Wolk. Deze situatie is voor ons heel uitzonderlijk. Om onze zorgen te kunnen blijven garanderen, hebben ook wij een beperkt inkomen nodig. Dus schrijf je in en zorg zo ook voor elkaar #wantelkemamaverdienteenvroedvrouw

Hoe gaat het nu verder?

  • 5 min voor aanvang van jouw cursus surf je naar de ontvangen link in de  bevestiging mail. Deze link is elke “webinar” hetzelfde. Vroeger is niet nodig, dan zie je nog niets
  • Jullie zitten op het afgesproken uur klaar achter jullie gekozen scherm, we hebben al even getest.
  • Jullie vertrouwde vroedvrouw/lesgever zit klaar om jullie alle nodige informatie te geven.

Start to Mom&Dad

Reeks van 5 webinars: 

Om in te schrijven klik op link naar keuze.

 

Deze reeks van 5 webinars is vergelijkbaar met de zwangerschapscursus die we in de praktijk geven. Het is een kleine groep er is veel interactie mogelijk. Deze reeksen gaan sowieso door als webinar.