Lezing van Nina Mouton – Zelfzorg

Nina Mouton is gezinspsycholoog met een eigen praktijk, ze schrijft columns voor radio 1 en ze geeft lezingen in heel Vlaanderen.  Ze komt bij ook bij ons in Boortmeerbeek langs voor een lezing over  over zelfzorg.

Door de hoge verwachtingen is opvoeden best wel een uitdaging. Nina spreekt en schrijft vaak over mildheid, mildheid voor je kinderen, met onvoorwaardelijk ouderschap als leidraad. Verbinding met je partner en je omgeving. En als absolute begin om dit alles te verwezenlijken: mildheid voor jezelf.

Zelfzorg schiet er heel vaak bij in bij ouders. Hoe komt dat? Op welke patronen bots je? Hoe kan je je hierin vrij maken? De lezing begint met concrete tips, maar zet je al snel meer en maar aan het nadenken. Er zijn immers geen sjablonen die voor iedereen passen, en dat maakt het boeiend, want je kan zelf op zoek naar wat passend is voor jou en je gezin.

Ook Elke schreef haar tips voor zelfzorg in een blogje.

Dinsdag 12 februari 2019: 20-22u: Zelfzorg

Locatie:

Bedrijvencentrum De Malt
Leuvensesteenweg 350
3190 Boortmeerbeek

Meer info en online inschrijven


Zelfzorg

Moeders moeten tegenwoordig alles kunnen, zo lijkt het wel: tegelijk kinderen opvoeden, het gezin runnen en het huishouden doen, terwijl ze ook nog eens hun sociaal leven of carrière proberen overeind te houden. Maar hoe hou je zoveel balletjes in de lucht zonder er zelf onderdoor te gaan? Wanneer wij van De Wolk vragen ‘wie zorgt er eigenlijk voor jou?’, dan beginnen veel moeders te huilen. Nina Mouton geeft een lezing met concrete tips én ze zet je aan het denken. Want een goede moeder is een moeder voor wie gezorgd wordt

Schrijf je in op 12 febr 2019